Település:
Hajdú-Bihar megye, Balmazújváros


Kamilla fürdő Balmazújváros


Gyógyvíz Az 1100 méter mélyről feltörő 63 Celsius fokos gyógyvíz összes oldottásványianyag-tartalma literenként 4928 mg. A nátrium-kloridos, hidrogén-karbonátos, jódos, brómos, fluoridos gyógyvizek közé sorolják, mely elsősorban ízületi panaszok, gerincbántalmak, lumbágó, ízületi és csontműtétek és balesetek utókezelése, kopások és nőgyógyászati gyulladások enyhítésére javasolt.

A Semsey-kúria egykori parkjában alakították ki a nagy kiterjedésű, 2002-ben korszerűsített Kamilla Gyógy-, Termál- és strandfürdőt, aminek eredményeként ma hat, élményelemekkel (pezsgőfürdő, vízköpők, nyakzuhany) is felszerelt medence (köztük két termál) is üzemel. A 61°C-os hidrogén-karbonátos, jódos-brómos gyógyvíz elsősorban ízületi- és gerincbántalmak kezelésére ajánlott, a feltöltődést masszázs és szauna is segíti. Felújítása óta fedett fürdőrészleggel, komplett gyógyászati- wellness szolgáltatásokkal, szauna faluval igyekeznek minden igényt kielégítő maradandó élményt biztosítani a fürdő szerelmeseinek.

Az 1100 méter mélyről feltörő természeti kincsünk, a minősített gyógyvíz elsősorban a reumás panaszok, kopások, mozgásszervi megbetegedések és ízületi megbetegedések enyhítésére javasolt. A gyógyvíz bársonyos kényeztetésén kívül számos speciális gyógykezelés is a regenerálódni, gyógyulni vágyók rendelkezésére áll. Gyógyászati szolgáltatásaik a társadalombiztosítás által is támogatottak. Gyógyászati kezeléseiket kúraszerűen is igénybe tudják venni.

Az ökofürdő a családosok ideális kikapcsolódási helyszíne. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a pihenésükhöz, szórakozásukhoz megfelelő medencét és szolgáltatást. A fürdő öko-jellegét a felhasznált anyagokon túl a fás, ligetes környék is biztosítja, ahol csendes, családias környezetben tölthet minőségi időt együtt a család. Gyermek-, élmény-, strand- és úszómedence várja a víz szerelmeseit.

Szauna Falu: Az egyedülálló szauna falu a szauna szerelmeseinek Mekkája. Igazán exkluzív környezettel, megszámlálhatatlan izgalmas felöntéssel gondoskodnak az izzató élményekről. Hortobágyi bioszauna, tüzes szauna, infraszauna, gőzkabin, sókamra, de az igazi kuriózum a több száz éves finn ezüstfenyőkből épített KELO szauna.

Balmazújvárosi Kamilla gyógyfürdő


 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

ApróVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

ApróVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »